• W. van der Hoek heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Wonen en werkenWonen en werken 2 jaar, 6 maanden geleden

  Beste mensen,
  Waarschijnlijk kent u http://www.voor-elkaar.net al van eerdere posts, maar met de invoering van het nieuwe Italië forum wilde ik toch weer even aandacht schenken aan het dieren oppas netwerk van voor-elkaar.

  Veel Nederlanders en Vlamingen woonachtig in het buitenland willen soms even naar hun homeland terug. Voor familiebezoek bijvoorbeeld. Maar wat doe ja dan het je huisdieren?

  Voor-elkaar is in acht jaar uitgegroeid tot een serieus netwerk van mensen die hun hart op de goede plek hebben. Zie het als een club van dierenliefhebbers die graag (meestal met gesloten beurs) iets voor elkaar willen doen. Met liefde uw dieren verzorgen in ruil voor een fijne (vakantie)plek.
  Een win-win situatie waarvan niet alleen u, maar vooral ook uw dieren profiteren. Thuisblijven in hun eigen vertrouwde omgeving en de goede zorgen krijgen zoals ze gewend zijn, dat wil toch elk beest?

  Dus misschien is het ook een oppassing voor u?

Spring naar toolbar